Eddie Vedder - Into The Wild (OST)

on 3 Eylül 2008 Çarşamba


Into the Wild;Sean Penn ve Eddie Vedder..Bu muhteşem ikiliden ancak bu kadar tadından yenmez bir film ve o filmi daha da güzel kılan soundtrackler çıkar...Pearl Jam'ın solisti olan Eddie Vedder'in olağandışı bir varlık olduğunu daha da iyi anladım.Filme cuk diye oturan çok güzel yol şarkıları yapmış...Belki film Eddie'nin şarkıları olmadan bu kadar tatlı,sıcak bir o kadar da acımasız olmazdı ama albüm tek başına da kendi kendini çok güzel idare edebiliyor..Ben albümde bulunan Society şarkısına takıldım kaldım...Albümü dinlerken filmi de göz ardı etmeyin ikisi birden cidden tadından yenmez bir ziyafete dönüşüyor...

İndirmek için linkimiz aşağıda mevcut^^
http://rapidshare.com/files/111460136/Into_The_Wild.rar

3 yorum:

sinem dedi ki...

süpersin! blogumda görmüşsündür belki, en son izlediğim film bu. izlerken sürekli müzikleri dinledim, "lan bu pearl jamin solisti değil mi ala ala" dedim, neyse ben bunu bi indireyim dedim, hep unutuyordum, sayende hatırladım, çok sağol :)

sinem dedi ki...

uyuz ve mal forum kullanıcılarına benzemek istemem ama dosyanın şifresi nedir? :)

sinem dedi ki...

yazıyı saçma yorumlara boğduğum için özür dilerim ama belki sen cevaplamadan ihtiyacı olan olur, şifreyi buldum: goodmusicbox.blogspot.com ;)