Mutluyum,hem de çok..Siz ne sanmıştınız?

on 7 Eylül 2008 Pazar
Bugün hiç olmadığım kadar tektim..Evden resmen attım kendimi yürüyebildiğim kadar yürüdüm...Eskiden hep oturduğum fakat uzun zamandır ihmal ettiğim bir park var oraya oturdum...Park bana küsmüş bende gönlünü aldım onun,hiç gönül alma huyum olmadığı halde..Oturdum,düşüncelerimi yeniledim,etrafta oturan sarmaş dolaş çiftlere aldırış etmeden..Yanıma bir kedi oturdu biraz beni kokladıktan sonra kucağıma oturdu patilerini bitiştirerek..Bende konuştum onunla..Tüm sırlarımı,pişmanlıklarımı anlattım..Oraya oturma sebebimi söyledim bende..Anladı beni ses bile çıkarmadı...
Efendim?Evet hiç dostum yok,arkadaşım da...Kimseyle birşey paylaşmıyorum,tekim..Bir sorun mu vardı?Ah pardon siz anlayamazsınız..
Ne kadar kaldığımı bilmiyorum orda ama İstanbul için iftar vakti olmuştu bile..Herkes bunun için evlerine çekildiğinde tamam dedim,sokaklar bana kaldı...Mutlu oldum birden..Küçük şeylerden mutluluk çıkarıyorum artık..Büyüdüm mü,yok hayır sanmıyorum..Sanki bana çok yukarlardan birileri küfür ediyor,küçümsüyor belki ama umrumda mı sanki,sikimde bile değil bu hayat!!!
İçtim,cebimde kalan son kuruşa kadar kim demiş bu ''11 ayın sultanında'' içilmez..Diğer aylardan hiç bir farkı yok benim için..Aynı eylül ayı,aynı benim aşık olduğum ay..Keşke şimdi bunun üzerine de yağmur yağsa...Ben huzur bulsam..
Telefonumun ekranındaki mutlu poza aldırış etmeden kafamda tasarladığım şeyleri düşünüyorum..Ne mi tasarlıyorum??Hiç bir bok...Öylesine düşünüyormuş gibi yapıyorum,belki de oyalanmak için...
Benim küçük heyecanlara ihtiyacım olduğunu söylemiştim değil mi?
Ah,hayır yine mi unuttun?Çok unutkan oldun sen,muhtemelen benim varlığımı da unutmuşsundur..Peki...
Güzel biri sayılmam evet,o etrafta gördüğüm taş bebeklerin yanından bile geçemem ama mutsuzluğum bu yüzden değil..
Evet,mutsuzum niye anlamak istemiyorsunuz?Kabullenmemek,sizin sorununuz bu..Alıştığınız bir şeyin dışına çıkamıyorsunuz..Etrafınızdaki o sahte gülüşlerden mi olmalıydım..
Ah evet çok mutluyum,ahah!!!
Eve dönerken yürümüyorum,resmen uçuyorum,ayaklarım yerden kesiliyor..Az önce demedim mi size mutluyum diye,yoksa sarhoşlukla falan alakası yok..
Ne olursa olsun anlamıyorsunuz işte,zaten beni anlayan çıksa bu hayatımda ona kapılıp hiç bırakmamayı düşünüyorum..Önerisi olan??
Ah susun aptallar,siz ve sizin gibilerin önerisine ihtiyacım yok..Ne boksunuz da bana öneri sunuyorsunuz??
Fahişe bedenlerinizi yanıma bile yaklaştırmayın,dokunmak hatta suratınızı bile görmek istemiyorum..Kime diyorum hey??
İsteklerimi küçük paketlere koymuştum ya hani benden başkası açamayacaktı..
Aslında sana bir şans vermiştim,sen farklıydın belki ama yok baksana yaklaşamıyorsun bile yanına,bırak açmayı..
Neyse herkes kimi istiyorsa onunla olsun,dünyada barış,kardeşlik olsun..Böyle de güzel dilekler sunarım..
Hepinizi çok seviyorum..
YALAN!!!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Bizde seni seviyoruz...
Gerçek.

Yahnili Makarna dedi ki...

korktum -.-'

Abdullah TARIK ÇAKIR (thelepermessiah) dedi ki...

super olmush :)